Επαγγελματικές κάρτες

Υπηρεσίες » Επαγγελματικές κάρτες

Επιτυχημένες εντυπώσεις επικοινωνίας με τις σωστές επαγγελματικές κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες (Business Cards) είναι το βασικότερο εργαλείο επικοινωνίας ενός επαγγελματία. Είναι ιδανικές για τη άμεση και ασφαλή ανταλλαγή των στοιχείων επικοινωνίας. Ακόμα είναι μια προσιτή λύση γιατί με χαμηλό κόστος μπορεί κάποιος εύκολα να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Και γιατί όχι, μια πρώτη καλή εντύπωση ξεκινάει με μια καλή επαγγελματική κάρτα.

Έχεις έτοιμο το δικό σου σχέδιο; Στείλε μας το αρχείο σου να το τυπώσουμε. Θέλεις να δημιουργήσει η ομάδα μας για σένα το δικό σου διαφημιστικό; Δώσε μας μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Πες μας τους στόχους σου και πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Η ομάδα μας θα ανταποκριθεί προσφέροντας εξατομικευμένη λύση εκτύπωσης που θα ωφελήσει την επιχείρησή σου.

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας

Για τον σχεδιασμό της επαγγελματικής σου κάρτας, το πιο κατάλληλο άτομο, είναι ένας επαγγελματίας γραφίστας. Αν θέλεις άριστο αποτέλεσμα πρέπει να εμπιστευτείς κάποιον που έχει εκπαιδευτεί γι’ αυτό και έχει εμπειρία. Η ομάδα μας είναι πρόθυμη να σε βοηθήσει.

Παρακάτω μπορείς να βρεις κάποιες πληροφορίες για τυχόν απορίες που μπορεί να έχεις.

Μην το παρακάνεις με το σχεδιασμό της κάρτας σου.
Σε τι υλικό μπορεί να τυπωθεί η κάρτα μου;
Ποια διάσταση να επιλέξω για την κάρτα μου;
Ποιες πληροφορίες θα πρέπει να έχει η κάρτα μου;
Τι είδους φινίρισμα μπορώ να επιλέξω για την κάρτα μου;
Σε τι ποσότητα θα πρέπει να τυπώσω τις κάρτες μου;
DesignWithCanva

Θέλεις να σχεδιάσεις εσύ την δική σου επαγγελματική κάρτα;

Επαγγελματικές κάρτες | Τρόποι παραγγελίας

Παραγγελία από το e-shop

Δημιουργήσαμε το e-shop για την άμεση εξυπηρέτηση όσων αναζητούν τυποποίηση σε δημοφιλή προϊόντα. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις κάρτες, αυτοκόλλητες ετικέτες και συνταγολόγια γιατρών, με δυνατότητα άμεσης παραγγελίας.

Πώς να παραγγείλεις:

  • Έχεις έτοιμη μακέτα;
    • Προχώρησε στην παραγγελία και ανέβασε (upload) το αρχείο σου στο ταμείο.
  • Θέλεις να σου φτιάξουμε μακέτα;
    • Κλικάρισε την αντίστοιχη επιλογή πριν βάλεις το προϊόν στο καλάθι.

Σε κάθε περίπτωση:

  • Μην ανησυχείς! Πριν από την εκτύπωση, θα λάβεις email με δείγμα για έγκριση.

Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button