Υπηρεσίες » Επαγγελματικές κάρτες

Επαγγελματικές κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες (Business Cards) είναι το βασικότερο εργαλείο επικοινωνίας ενός επαγγελματία. Είναι ιδανικές για τη άμεση και ασφαλή ανταλλαγή των στοιχείων επικοινωνίας. Ακόμα είναι μια προσιτή λύση γιατί με χαμηλό κόστος μπορεί κάποιος εύκολα να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Και γιατί όχι, μια πρώτη καλή εντύπωση ξεκινάει με μια καλή επαγγελματική κάρτα.

Γι’ αυτό πριν φύγεις από το σπίτι ή το γραφείο σας βεβαιώσου ότι έχεις πάρει μαζί σου τις επαγγελματικές κάρτες σου. Κάθε συνάντηση είναι μια ευκαιρία να δοθεί μια επαγγελματική κάρτα. Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να ανταποκριθεί κάποιος όταν έχει στα χέρια του μια επαγγελματική κάρτα σου.

Γιατί να περιμένεις λοιπόν, για κάτι που μπορείς να το έχεις άμεσα;

Επαγγελματικές κάρτες

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας

Για τον σχεδιασμό της επαγγελματικής σου κάρτας, το πιο κατάλληλο άτομο, είναι ένας επαγγελματίας γραφίστας. Αν θέλεις άριστο αποτέλεσμα πρέπει να εμπιστευτείς κάποιον που έχει εκπαιδευτεί γι’ αυτό και έχει εμπειρία. Η ομάδα μας είναι πρόθυμη να σε βοηθήσει.

Παρακάτω μπορείς να βρεις κάποιες πληροφορίες για τυχόν απορίες που μπορεί να έχεις.

Μην το παρακάνεις με το σχεδιασμό της κάρτας σου.

Κάποιοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με πολλές διαφορετικές γραμματοσειρές και σχέδια. Ατελείωτες πληροφορίες, περίεργα background, βαριά ντεγκραντέ ή πολλά φινιρίσματα μαζί (πχ. χοντρό χαρτί με πλαστικοποίηση και τοπικό και γκοφρέ) τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν σύγχυση, να κάνουν δυσανάγνωστη την κάρτα σου και φυσικά να ανεβάζουν το κόστος!

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χαρτιών για να καλύψουμε κάθε επιλογή σου. Από επιχρισμένα χαρτιά velvet και illustration, αλλά και οπαλίνα ή ειδικά χαρτιά μέχρι και 400gsm. Ειδικά χαρτιά προμηθευόμαστε από την εταιρεία «Χαρτιά Περράκης».

Όπως έχεις παρατηρήσει, οι περισσότερες κάρτες είναι σε διάσταση πιστωτικής κάρτας (85x55mm) ή λίγο μεγαλύτερη έως και 95x57mm. Γι’ αυτό, ίσως σκεφτείς για την δική σου κάρτα, κάποιο άλλο ιδιαίτερο μέγεθος, ώστε να ξεχωρίσεις. Να θυμάσαι όμως: οτιδήποτε δεν χωράει στην καρτοθήκη ή στο πορτοφόλι γρήγορα πετάγεται ή χάνεται σε κάποιο συρτάρι.

Η επαγγελματική σου κάρτα δεν είναι flyer. Γι’ αυτό πρέπει να αναφέρει μόνο τα απαραίτητα. Όνομα εταιρείας ή/και λογότυπο αν υπάρχει. Ονοματεπώνυμο και ειδικότητα. Διεύθυνση. Και τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας.

Όλα αυτά πρέπει να είναι γραφούν σωστά. Διάβασε προσεκτικά την κάρτα σου και πρόσεξε για τυχόν αναγραμματισμούς ή λάθη που μπορεί να έχουν γίνει κατά την πληκτρολόγηση.

Μην επιλέξεις πολύ μικρά γράμματα και μην κάνεις χρήση πολλών και διαφορετικών γραμματοσειρών. Περιορίσου σε μια το πολύ δύο οικογένειες γραμμάτων.

Οι φωτογραφίες και τα σχέδια της κάρτας πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένα ώστε το κείμενο να είναι ευανάγνωστο.

Αν δεν έχεις λογότυπο, μπορείς να κάνεις χρήση ένος εικονιδίου που χαρακτηρίζει τον τομέα ενασχόλησής σου. Σιγουρέψου όμως για τα πνευματικά δικαιώματα των εικόνων που χρησιμοποιείς.

Πλαστικοποίηση. Επικάλυψη με λεπτό φιλμ. Προστατεύει και δίνει μια ιδιαίτερη υφή. Μπορεί να είναι γυαλιστερή ή ματ.

Μορφοκοπή. Σε όποιο σχήμα θέλετε.

Γκοφρέ. Με πίεση από κλισέ, ανάγλυφο προς τα έξω.

Γωνιοκοπή. Μια οικονομική λύση για στρογγυλεμένες γωνίες.

Τύπωσε μόνο τις κάρτες που χρειάζεσαι και όχι παραπάνω. Μολονότι με μια μεγαλύτερη ποσότητα η τιμή μονάδας μειώνεται, αυτό κάποιες φορές μπορεί να είναι παγίδα. Αλλαγές τηλεφώνων, διευθύνσεων ή άλλων πληροφοριών μπορεί να αχρηστέψουν τις κάρτες σου. Θα ήταν πολύ άσχημο να δίνεις μια επαγγελματική κάρτα με σβησίματα ή χειρόγραφες διορθώσεις.

Οι στόχοι της επιχείρησής σου είναι μοναδικοί, η εκτύπωση που ζητάς περιέχει τα δικά σου «θέλω», στοιχεία της δικής σου φαντασίας. Η ομάδα μας θα σου προσφέρει εξατομικευμένη λύση εκτύπωσης. Γι’ αυτό ζήτησε προσφορά!

Πάντως ενδεικτικά, για να έχεις μια ιδέα, ως «προσφορά» οι 500 κάρτες έγχρωμης ψηφιακής εκτύπωσης μίας όψης σε χαρτί velvet 300gsm μεγέθους 85x55mm κοστίζουν 25€. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% και τα έξοδα αποστολής.

Θέλεις να σχεδιάσεις εσύ την δική σου επαγγελματική κάρτα;

Επαγγελματικές κάρτες | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Η εξόφληση θα γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

error:
Scroll to Top
Call Now Button