Υπηρεσίες » Επαγγελματικές κάρτες

Επιτυχημένες εντυπώσεις επικοινωνίας με τις σωστές επαγγελματικές κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες (Business Cards) είναι το βασικότερο εργαλείο επικοινωνίας ενός επαγγελματία. Είναι ιδανικές για τη άμεση και ασφαλή ανταλλαγή των στοιχείων επικοινωνίας. Ακόμα είναι μια προσιτή λύση γιατί με χαμηλό κόστος μπορεί κάποιος εύκολα να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Και γιατί όχι, μια πρώτη καλή εντύπωση ξεκινάει με μια καλή επαγγελματική κάρτα.

Γι’ αυτό πριν φύγεις από το σπίτι ή το γραφείο σας βεβαιώσου ότι έχεις πάρει μαζί σου τις επαγγελματικές κάρτες σου. Επειδή, κάθε συνάντηση είναι μια ευκαιρία να δοθεί μια επαγγελματική κάρτα. Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να ανταποκριθεί κάποιος όταν έχει στα χέρια του μια επαγγελματική κάρτα σου.

Γιατί να περιμένεις λοιπόν, για κάτι που μπορείς να το έχεις άμεσα;

Επαγγελματικές κάρτες

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας

Για τον σχεδιασμό της επαγγελματικής σου κάρτας, το πιο κατάλληλο άτομο, είναι ένας επαγγελματίας γραφίστας. Αν θέλεις άριστο αποτέλεσμα πρέπει να εμπιστευτείς κάποιον που έχει εκπαιδευτεί γι’ αυτό και έχει εμπειρία. Η ομάδα μας είναι πρόθυμη να σε βοηθήσει.

Παρακάτω μπορείς να βρεις κάποιες πληροφορίες για τυχόν απορίες που μπορεί να έχεις.

Μην το παρακάνεις με το σχεδιασμό της κάρτας σου.

Κάποιοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με πολλές διαφορετικές γραμματοσειρές και σχέδια. Ατελείωτες πληροφορίες, περίεργα background, βαριά ντεγκραντέ ή πολλά φινιρίσματα μαζί (πχ. χοντρό χαρτί με πλαστικοποίηση και τοπικό και γκοφρέ) τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν σύγχυση και φυσικά να ανεβάζουν το κόστος!

Σε τι υλικό μπορεί να τυπωθεί η κάρτα μου;
Ποια διάσταση να επιλέξω για την κάρτα μου;
Ποιες πληροφορίες θα πρέπει να έχει η κάρτα μου;
Τι είδους φινίρισμα μπορώ να επιλέξω για την κάρτα μου;
Σε τι ποσότητα θα πρέπει να τυπώσω τις κάρτες μου;

Τι θα μου κοστίσει η εκτύπωση επαγγελματικών καρτών;

Οι στόχοι της επιχείρησής σου είναι μοναδικοί, η εκτύπωση που ζητάς περιέχει τα δικά σου «θέλω», στοιχεία της δικής σου φαντασίας. Η ομάδα μας θα σου προσφέρει εξατομικευμένη λύση εκτύπωσης. Γι’ αυτό ζήτησε προσφορά!

Πάντως ενδεικτικά, για να έχεις μια ιδέα, ως «προσφορά» οι 500 κάρτες έγχρωμης ψηφιακής εκτύπωσης μίας όψης, σε χαρτί velvet 350gsm, μεγέθους 85x55mm, κοστίζουν 25€. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% και τα έξοδα αποστολής.

DesignWithCanva

Θέλεις να σχεδιάσεις εσύ την δική σου επαγγελματική κάρτα;

Επαγγελματικές κάρτες | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Οπότε, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μας μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Scroll to Top
Call Now Button