Ημερολόγια

Υπηρεσίες » Ημερολόγια

Αποτύπωσε την επωνυμία σου στο νου των πελατών με ένα ημερολόγιο.

Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε τηλέφωνα και υπολογιστές όλη την ημέρα, όλοι εξακολουθούμε να συμβουλευόμαστε ένα ημερολόγιο κάθε τόσο. Συχνά έχουμε ένα κρεμασμένο σε περίοπτη θέση στην εργασία μας, στο σπίτι μας ή στο ψυγείο και το χρησιμοποιούμε για να σημειώσουμε χρονοδιαγράμματα και υπενθυμίσεις. Επωφελήσου λοιπόν από αυτήν την ευκαιρία για να είσαι παρών στο νου των πελατών σου για έναν ολόκληρο χρόνο. Όχι με παθητικό τρόπο αλλά με ένα χρήσιμο αντικείμενο με το οποίο αυτοί αλληλεπιδρούν καθημερινά. Επειδή τίποτα δεν είναι πιο ευπρόσδεκτο από κάτι χρήσιμο.

Γιατί να τυπώσεις ένα ημερολόγιο

  • Τα ημερολόγια είναι χρήσιμα. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τακτικά τουλάχιστον ένα ημερολόγιο. Ακόμη και αν το ημερολόγιο εμφανίζει το λογότυπό ή  άλλα στοιχεία της επωνυμίας σου, η προσφορά δωρεάν ημερολόγιων παραμένει μια ευγενική χειρονομία. Λόγω της χρησιμότητάς τους, οι πελάτες σου δεν θα βλέπουν τα ημερολόγια ως μορφή διαφήμισης, αλλά ως δώρο καλωσορίσματος.
  • Τα ημερολόγια έχουν χαμηλό κόστος ως προς το όφελος. Η εκτύπωση ημερολόγιου παρέχει μεγαλύτερο κέρδος, επειδή τα ημερολόγια είναι εξ αντικειμένου ορατά και σε χρήση για ένα ολόκληρο έτος. Η επωνυμία, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρεις ή οποιοδήποτε άλλο μήνυμα μάρκετινγκ επιλέξεις στο σχεδιασμό του ημερολόγιου, θα εμφανίζονται για ένα ολόκληρο έτος τόσο στον παραλήπτη του ημερολογίου αλλά και σε όσους άλλους το βλέπουν. Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί τα πωλούν ή τα χαρίζουν κατά τη διάρκεια εορτών ή εράνων.
  • Τα ημερολόγια αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Χρησιμοποίησε ένα ημερολόγιο για να παρουσιάσεις το τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία σου. Φωτογραφίες προϊόντων, εγκαταστάσεων ή μια επίδειξη των υπηρεσιών επικοινωνούν με δημιουργικό τρόπο τα οφέλη της συνεργασίας με την επιχείρησή σου. Χωρίς την ανάγκη πολλών «τσιτάτων» μάρκετινγκ.
  • Τα ημερολόγια είναι απλά στη χρήση. Τα ημερολόγια είναι πολύ απλά: δείχνουν ημερομηνίες, αργίες και ειδικές εκδηλώσεις. Τα χρησιμοποιούμε για να προγραμματίσουμε τα ραντεβού ή τις διακοπές μας. Άρα όλοι γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε – δεν χρειάζονται ειδικές οδηγίες ή συναρμολόγηση. Επιπλέον, καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και είναι αρκετά ελαφριά για να ταχυδρομηθούν χωρίς υψηλό κόστος.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Επιτραπέζια ημερολόγια

Έγχρωμη εκτύπωση μίας όψης σε χαρτί illustration 200γρ. Διμηνιαία ημερολόγια με εξώφυλλο (7 φύλλα) ή μηνιαία με εξώφυλλο (13 φύλλα). Βιβλιοδεσία με τριγωνική βάση και μεταλλικό σπιράλ.

Επιπλέον γαντζάκι τύπου «ωμέγα» για όσους επιλέγουν να το κρεμάσουν στον τοίχο.

Ημερολόγια τοίχου

Έγχρωμη εκτύπωση μίας όψης σε χαρτί illustration 135γρ. Διμηνιαία ημερολόγια με εξώφυλλο (7 φύλλα) ή μηνιαία με εξώφυλλο (13 φύλλα). Βιβλιοδεσία με μεταλλικό σπιράλ και γαντζάκι τύπου «ωμέγα».

Επιτραπέζια Ημερολόγια | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button