Σχεδίασε με το Canva!

Υποστήριξη » Σχεδίασε με το Canva!

Σχεδίασε με το Canva!

Εάν θέλεις να νοιώσεις την χαρά της δημιουργίας και να έχεις ένα μοναδικό και εξατομικευμένο προϊόν, σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις το Canva. Το Canva είναι μια δωρεάν εργαλειοθήκη σχεδιασμού που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ό,τι φανταστείς – από επαγγελματικές κάρτες έως προσκλητήρια και φυλλάδια. Απλώς επισκέψου την ιστοσελίδα του Canva και ξεκίνησε το σχεδιασμό σου. Όταν ολοκληρώσεις το σχέδιό σου, μπορείς να μας το κοινοποιήσεις και εμείς θα το εκτυπώσουμε για εσένα. Αν έχεις οποιεσδήποτε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια με τον σχεδιασμό, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μας.

Σχεδίασε εσύ το δικό σου έντυπο με το Canva και εμείς θα το κάνουμε πραγματικότητα με επαγγελματικό ρετούς και ποιοτική εκτύπωση.

DesignWithCanva

Πως μπορώ να δημιουργήσω με το canva;

Μπορείς να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το Canva δωρεάν ανοίγοντας λογαριασμό με το email σου. Μπορείς επίσης να εγγραφείς στο Canva χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σου σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook ή το Google, αντί για το email.

Όταν εγγραφείς στο Canva και συνδεθείς στον λογαριασμό σου, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις:

  1. Επέλεξε τον τύπο του σχεδίου που θέλεις να δημιουργήσεις, όπως π.χ. αφίσα, προσκλητήριο, επαγγελματική κάρτα, κλπ.
  2. Πρόσθεσε εικόνες, κείμενο και άλλα στοιχεία στο σχέδιό σου. Μπορείς να αναζητήσεις εικόνες στη βιβλιοθήκη του Canva ή να ανεβάσεις τις δικές σου εικόνες.
  3. Προσάρμοσε τα στοιχεία σου με τη χρήση των εργαλείων που παρέχονται, όπως τα εργαλεία αλλαγής χρώματος, μεγέθυνσης / σμίκρυνσης, κ.λπ.
  4. Όταν το σχέδιό σου είναι έτοιμο, δημιούργησε έναν σύνδεσμο συνεργασίας για οποιονδήποτε χρήστη με δυνατότητα επεξεργασίας (Collaboration link > Anyone with link > Can edit) και κοινοποίησε στην ομάδα μας τον σύνδεσμο για να προχωρήσουμε τη διαδικασία προς εκτύπωση.

Αν χρειάζεσαι βοήθεια για τη χρήση του Canva, μπορείς να επισκεφθείς το κέντρο βοήθειας του λογισμικού, όπου θα βρεις πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες και τα εργαλεία του Canva.

Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Η εξόφληση θα γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button