Υπηρεσίες » Επιτραπέζια Ημερολόγια

Επιτραπέζια Ημερολόγια για σωματεία, συλλόγους, σχολεία και μικρές επιχειρήσεις.

Ένα έξυπνο επιχειρηματικό δώρο που είναι πάντα εκεί για να δείχνει τις ημέρες, τις γιορτές και τις αργίες, προβάλλοντας παράλληλα εσένα, την επιχείρησή σου ή τον σύλλογό σου, όλη τη χρονιά.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Έγχρωμη εκτύπωση μίας όψης σε χαρτί illustration 200γρ. Διμηνιαία ημερολόγια με εξώφυλλο (7 φύλλα) ή μηνιαία με εξώφυλλο (13 φύλλα). Βιβλιοδεσία με τριγωνική βάση και μεταλλικό σπιράλ.

Επιπλέον γαντζάκι τύπου «ωμέγα» για όσους επιλέγουν να το κρεμάσουν στον τοίχο.

Επιτραπέζια Ημερολόγια | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Η εξόφληση θα γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

error:
Scroll to Top
Call Now Button