Εκτύπωση Φακέλων

Υπηρεσίες » Εκτύπωση Φακέλων

Εκτύπωση Φακέλων: Πρόσθεσε επιπλέον αξία στην αλληλογραφία σου

Στην εταιρική επικοινωνία, όπου τα ηλεκτρονικά μέσα έχουν πια καθιερωθεί, δεν είναι σπάνιο να παραβλέπουμε την εκτύπωση φακέλων. Δυστυχώς, αυτό είναι λάθος. Επειδή στη στρατηγική μάρκετινγκ οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, ο τυπωμένος φάκελος μπορεί πραγματικά να βοηθήσει το υλικό μάρκετινγκ να ξεχωρίσει από την πρώτη ματιά και χρησιμεύει ως βιτρίνα για την επιχείρησή σου. Η εμφάνιση του λογότυπου και της εικόνας της επωνυμίας σου σε όλα τα εταιρικά σου έντυπα μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τη σωστή εικόνα.

Οι τυπωμένοι φάκελοι πρέπει να είναι μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ που σχεδιάζεις.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία φακέλων για να καλύψουμε κάθε επιλογή σου.

Προσφέρουμε μια σειρά από διαφορετικές επιλογές εκτύπωσης φακέλων. Σε μικρές ποσότητες αλλά και έως εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.

Επιπρόσθετα, προσφέρουμε εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων στους φακέλους σου, ιδανική για προσκλήσεις γάμου, προσφορές, αποστολή εταιρικών προσκλήσεων και πολλά άλλα.

Τυπικά μεγέθη φακέλων

  • 114×230 – χωράει το A4 διπλωμένο στα τρία
  • 162×230 – χωράει το A4 διπλωμένο στη μέση
  • 230×324 – χωράει το A4 ανοικτό

Εκτύπωση Φακέλων | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button