Υπηρεσίες » Διαφημιστικά φυλλάδια

Διαφημιστικά φυλλάδια

Τα διαφημιστικά φυλλάδια είναι ένα απίστευτα ευέλικτο και χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να ανακοινώσεις νέα προϊόντα και υπηρεσίες, να προωθήσεις τις πωλήσεις σου και να μοιραστείς λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρησή σου. Ανάλογα με το χαρτί που επιλέγεις, μπορείς να δημιουργήσεις οτιδήποτε, από ένα απλό φυλλάδιο μέχρι εξελιγμένο υλικό μάρκετινγκ, όλα σε μεγάλη γκάμα μορφών. Μπορείς να τα βάλεις σε γραμματοκιβώτια, να τα εμφανίσεις σε πάγκους και γραφεία ή ακόμη και να τα προσθέσεις σε τσάντες δώρων.

Αν σε προβληματίζει το κόστος, υπάρχει η δυνατότητα να καλύψεις τις ανάγκες της επιχείρησής σου επιλέγοντας κάποια από τα «πακέτα προσφοράς» που έχουμε. Αυτά περιλαμβάνουν συγκεκριμένα – τυποποιημένα μεγέθη εντύπων (Α5, Α4, Α3) με έγχρωμη εκτύπωση δύο όψεων σε χαρτί illustration 150gsm και σε ποσότητες πολλαπλάσιες των 2.500 τεμ. Ρώτησε για να μάθεις τις μοναδικές τιμές μας!

Έχεις έτοιμο το δικό σου σχέδιο; Στείλε μας το αρχείο σου να το τυπώσουμε. Θέλεις να δημιουργήσει η ομάδα μας για σένα το δικό σου διαφημιστικό; Δώσε μας μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Πες μας τους στόχους σου και πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Η ομάδα μας θα ανταποκριθεί προσφέροντας εξατομικευμένη λύση εκτύπωσης που θα ωφελήσει την επιχείρησή σου.

Διαφημιστικά φυλλάδια

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χαρτιών για να καλύψουμε κάθε επιλογή σου.

Οι συνδυασμοί χρωμάτων, σχεδίων, μεγεθών και χαρτιών είναι στην κυριολεξία άπειροι. Τα διαφημιστικά σου μπορεί να είναι μονόφυλλα, δίπτυχα ή και τρίπτυχα. Ή να επιλέξεις ένα πολυσέλιδο έντυπο. Εμείς θα συζητήσουμε μαζί σου και θα σου προσφέρουμε λύσεις στα μέτρα σου. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και σίγουρα θα βρούμε μια λύση για την επιχείρησή σου!

Θέλεις να σχεδιάσεις εσύ το δικό σου διαφημιστικό φυλλάδιο;

Διαφημιστικά φυλλάδια | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Η εξόφληση θα γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

error:
Scroll to Top
Call Now Button