Υπηρεσίες » Φόρμες εντύπων Α4

Φόρμες εντύπων Α4: Αναγκαίες, χρήσιμες αλλά με στιλ και σοβαρότητα

Μιλώντας για φόρμες εντύπων Α4 εννοούμε όλα τα έντυπα που τυπώνονται σε λεπτό φύλλο Α4 και χρησιμοποιούνται ως: επιστολόχαρτα, προτυπωμένα τιμολόγια, δελτία παραγγελίας, δελτία εργασιών, έντυπα εκτύπωσης απαντήσεων ιατρικού διαγνωστικού κέντρου και άλλα πολλά. Στην ίδια «οικογένεια εντύπων» ανήκουν και τα ειδοποιητήρια πληρωμής – ταχυπληρωμές για τα οποία μπορείς να δεις επιπλέον πληροφορίες εδώ.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Τυπώνουμε τα έντυπά σου με 1χρωμη, 2χρωμη ή έγχρωμη εκτύπωση και προσαρμόζουμε σε αυτά το λογότυπο, τα στοιχεία της εταιρείας σου ή τα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν.

Στις φόρμες εντύπων Α4 χρησιμοποιούμε χαρτί με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Συγκεκριμένα,το χαρτί θα πρέπει να περνά με επιτυχία όλα τα στάδια εκτύπωσης. Και την μηχανική καταπόνηση κατά την εκτύπωση offset, αλλά και την θερμική επιβάρυνση της τυπωμένης σελίδας από τον εκτυπωτή laser του πελάτη. Ως αποτέλεσμα έχουμε επιλέξει να τυπώνουμε σε συγκεκριμένο λευκό χαρτί γραφής 90γρ με προδιαγραφές και για εκτύπωση laser.

Η επεξεργασία των τυπωμένων φύλλων ολοκληρώνεται σε σύγχρονη ψηφιακή κοπτική μηχανή. Με ηλεκτρονικές ενδείξεις κοπής για τέλεια σύμπτωση των προτυπωμένων πεδίων με την εκτύπωση του εκτυπωτή σου.

Φόρμες εντύπων Α4 | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button