Υπηρεσίες » Προσκλητήρια

Προσκάλεσε με στιλ: Προσκλητήρια που ξεχωρίζουν

Προσκλητήρια για κάθε εκδήλωση. Δώσε μας το θέμα και έλα να φτιάξουμε μαζί το δικό σου προσκλητήριο που σε εκφράζει. Φυσικά, σύμφωνα με το δικό σου γούστο και τις προτιμήσεις.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ειδικών χαρτιών και φακέλων για να καλύψουμε κάθε επιλογή σου. Ειδικά χαρτιά προμηθευόμαστε από την εταιρεία «Χαρτιά Περράκης».

DesignWithCanva

Θέλεις να σχεδιάσεις εσύ το δικό σου προσκλητήριο;

Προσκλητήρια | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button