Υπηρεσίες » Ετικέτες – Αυτοκόλλητα

Ετικέτες – Αυτοκόλλητα

Ετικέτες – Αυτοκόλλητα συσκευασίας για τυποποιημένα προϊόντα, όπως τρόφιμα, προϊόντα λαδιού και ελαιόλαδο, μικρές (ιδιωτικές) παραγωγές κρασιού και μελιού, κουτιά ζαχαροπλαστείων, συσκευασμένα προϊόντα αρτοποιείων, τσάντες καταστημάτων, συσκευασίες χημικών προϊόντων.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Οι συνδυασμοί χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών είναι στην κυριολεξία άπειροι. Η επιλογή είναι δική σου.

Τυπώνουμε σε χάρτινο αυτοκόλλητο γυαλιστερό ή ματ. Για μεγαλύτερη αντοχή μπορείς να επιλέξεις PET αυτοκόλλητο. Είναι ένα υψηλής αντοχής συνθετικό (πολυεστερικό) υλικό, αδιάβροχο και άσκιστο υλικό, κατάλληλο για ετικέτες σε μπουκάλια, σε προϊόντα που μπαίνουν στο ψυγείο, που έρχονται σε επαφή με χημικά υγρά ή που αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τέλος χαράζουμε τις ετικέτες σου με σύγχρονο ηλεκτρονικό μηχάνημα ακριβείας σε οποιοδήποτε σχέδιο και μέγεθος, γρήγορα και οικονομικά, χωρίς να επιβαρύνεσαι με την κατασκευή καλουπιού.

Ετικέτες – Αυτοκόλλητα | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Η εξόφληση θα γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

error:
Scroll to Top
Call Now Button