Υπηρεσίες » Ετικέτες – Αυτοκόλλητα

Ετικέτες – Αυτοκόλλητα: Διακόσμησε και ενημέρωσε με φινέτσα και γούστο

Ετικέτες – Αυτοκόλλητα συσκευασίας για τυποποιημένα προϊόντα, όπως τρόφιμα, προϊόντα λαδιού και ελαιόλαδο, μικρές (ιδιωτικές) παραγωγές κρασιού και μελιού, κουτιά ζαχαροπλαστείων, συσκευασμένα προϊόντα αρτοποιείων, τσάντες καταστημάτων, συσκευασίες χημικών προϊόντων.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Οι συνδυασμοί χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών είναι στην κυριολεξία άπειροι. Η επιλογή είναι δική σου.

Τυπώνουμε σε χάρτινο αυτοκόλλητο γυαλιστερό ή ματ. Για μεγαλύτερη αντοχή μπορείς να επιλέξεις PET αυτοκόλλητο. Είναι ένα υψηλής αντοχής συνθετικό (πολυεστερικό) υλικό, αδιάβροχο και άσκιστο υλικό, κατάλληλο για ετικέτες σε μπουκάλια, σε προϊόντα που μπαίνουν στο ψυγείο, που έρχονται σε επαφή με χημικά υγρά ή που αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τέλος χαράζουμε τις ετικέτες σου με σύγχρονο ηλεκτρονικό μηχάνημα ακριβείας σε οποιοδήποτε σχέδιο και μέγεθος, γρήγορα και οικονομικά, χωρίς να επιβαρύνεσαι με την κατασκευή καλουπιού.

Ετικέτες – Αυτοκόλλητα | Τρόποι παραγγελίας

Παραγγελία από το e-shop

Δημιουργήσαμε το e-shop για την άμεση εξυπηρέτηση όσων αναζητούν τυποποίηση σε δημοφιλή προϊόντα. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις κάρτες, αυτοκόλλητες ετικέτες, καταλόγους pet, σουπλά, συνταγολόγια γιατρών και φυλλάδια, με δυνατότητα άμεσης παραγγελίας.

Πώς να παραγγείλεις:

  • Έχεις έτοιμη μακέτα;
    • Προχώρησε στην παραγγελία και ανέβασε (upload) το αρχείο σου στο ταμείο.
  • Θέλεις να σου φτιάξουμε μακέτα;
    • Κλικάρισε την αντίστοιχη επιλογή πριν βάλεις το προϊόν στο καλάθι.

Σε κάθε περίπτωση:

  • Μην ανησυχείς! Πριν από την εκτύπωση, θα λάβεις email με δείγμα για έγκριση.

Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button