Μενού - Κατάλογοι εστίασης

Υπηρεσίες » Μενού – Κατάλογοι εστίασης

Γαστρονομική ποικιλία: Μενού – Κατάλογοι εστίασης που εντυπωσιάζουν

Ο κατάλογος αποτελεί σημαντικό μέρος της εικόνας της επιχείρησής σου. Περιέγραψέ μας το ύφος της επιχείρησής σου και έλα να φτιάξουμε μαζί τον δικό σου κατάλογο που σε εκφράζει. Σύμφωνα με το δικό σου γούστο και τις προτιμήσεις.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χαρτιών για να καλύψουμε κάθε επιλογή σου. Επιχρισμένα χαρτιά velvet και illustration μέχρι και 350γρ, οπαλίνα 340γρ ή ειδικά χαρτιά μέχρι και 360γρ. Ειδικά χαρτιά προμηθευόμαστε από την εταιρεία «Χαρτιά Περράκης».

Ο κατάλογος μπορεί να είναι μονόφυλλος ή δίπτυχος. Μπορούμε να φτιάξουμε ακόμη και τρίπτυχους καταλόγους ή πολυσέλιδους βιβλιοδετημένους με σκληρό εξώφυλλο.

Τέλος οι κατάλογοι μπορούν να πλαστικοποιηθούν με πλαστικοποίηση παραγωγής ή ακόμη και τύπου «ταυτότητας» για μεγαλύτερη αντοχή.

  • Πλαστικοποίηση παραγωγής. Επικάλυψη με λεπτό φιλμ. Προστατεύει και δίνει μια ιδιαίτερη υφή στο χαρτί. Μπορεί να είναι γυαλιστερή ή ματ.

ΝΕΟ υψηλής αντοχής συνθετικό (πολυεστερικό) υλικό για εύκολη απολύμανση από covid-19

  • Αδιάβροχο και άσκιστο υλικό, κατάλληλο για παραλιακά καταστήματα ή χώρους με πισίνα.
  • Ανθεκτικό σε τριβή και εκδορές.
  • Ανακυκλώσιμο.
  • Εύκολη απολύμανση για covid-19.
  • Οι κατάλογοι προσαρμόζονται στο μέγεθος αλλά και στο ύφος κάθε επιχείρησης.

Μενού – Κατάλογοι εστίασης | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button