Υπηρεσίες » Αυτοαντιγραφικά μπλοκ

Αυτοαντιγραφικά μπλοκ

Μολονότι τείνουν να καταργηθούν λόγω της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων, εντούτοις τα αυτοαντιγραφικά μπλοκ γνωστά ως και «χημικά» μπλοκ εξακολουθούν να είναι απαραίτητα σε πολλούς επαγγελματίες.
Τα συναντούμε ως δελτία παραγγελίας σε κάποια καταστήματα εστίασης, ή για επαγγελματίες που απαιτείται με λεπτομέρεια να καταγράψουν τα επιμέρους στοιχεία της παραγγελίας, ως δελτία τεχνικής εξυπηρέτησης, ως βιβλία εντολής μεσιτών ή ως έντυπα λογιστηρίου κυρίως ως αποδεικτικά είσπραξης από πωλητές.

Αυτοαντιγραφικά μπλοκ

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Το χαρτί εκτύπωσης είναι κοινώς γνωστό ως «χημικό» ή για να είμαστε πιο ακριβείς NCR (No Carbon Required). Είναι μια απλή και γρήγορη λύση, όταν απαιτούνται πολλαπλά αντίγραφα, από ένα έντυπο. Τα φύλλα είναι διαθέσιμα στους εξής χρωματισμούς: λευκό, ροζ, κίτρινο, γαλάζιο και πράσινο.

Η βιβλιοδέτηση γίνεται σε μπλοκ των 50 στελεχών και φυσικά μπορούν να έχουν αρίθμηση αλλά και περφορέ (διάτρηση).

Αυτοαντιγραφικά μπλοκ | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Η εξόφληση θα γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

error:
Scroll to Top
Call Now Button