Αυτοαντιγραφικά μπλοκ

Υπηρεσίες » Αυτοαντιγραφικά μπλοκ

Αυτοαντιγραφικά μπλοκ: Πρακτικά και απαραίτητα

Μολονότι τείνουν να καταργηθούν λόγω της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων, εντούτοις τα αυτοαντιγραφικά μπλοκ, γνωστά και ως «χημικά» μπλοκ, εξακολουθούν να είναι απαραίτητα σε πολλούς επαγγελματίες.
Τα συναντάμε ως δελτία παραγγελίας σε κάποια καταστήματα εστίασης. Σε επαγγελματίες που απαιτείται με λεπτομέρεια να καταγράψουν τα επιμέρους στοιχεία της παραγγελίας. Ως δελτία τεχνικής εξυπηρέτησης, βιβλία εντολής μεσιτών ή ως έντυπα λογιστηρίου και αποδεικτικά είσπραξης από πωλητές.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Το χαρτί εκτύπωσης είναι κοινώς γνωστό ως «χημικό» ή με ακρίβεια NCR (No Carbon Required). Είναι μια απλή και γρήγορη λύση, όταν είναι απαραίτητα πολλαπλά αντίγραφα, από ένα έντυπο. Τα φύλλα είναι διαθέσιμα στους εξής χρωματισμούς: λευκό, ροζ, κίτρινο, γαλάζιο και πράσινο.

Η βιβλιοδέτηση γίνεται σε μπλοκ των 50 στελεχών. Υπάρχει δυνατότητα αρίθμησης αλλά και περφορέ (διάτρηση).

Αυτοαντιγραφικά μπλοκ | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button