Υπηρεσίες » Μπλοκ σημειώσεων

Μπλοκ σημειώσεων

Λόγω των προδιαγραφών τους ως μπλοκ σημειώσεων θεωρούνται: τα δελτία παραγγελίας τεχνικών επαγγελμάτων (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κλπ), τα δελτία παραγγελίας εστίασης (όχι τα αυτοαντιγραφικά), τα διαφημιστικά μπλοκ εταιρειών και φυσικά τα συνταγολόγια των γιατρών.

Αν ασκείς ένα από τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με την παραπάνω λίστα τότε σίγουρα θα έχεις την προσωπική εμπειρία της καθημερινής ανάγκης ενός μπλοκ σημειώσεων. Και αν για έναν επαγγελματία το δελτίο παραγγελίας εμπνέει εμπιστοσύνη στον υποψήφιο πελάτη δείχνοντας επαγγελματισμό και οργάνωση, τότε τι θα πούμε για έναν γιατρό όπου το συνταγολόγιο για αυτόν είναι απαραίτητο εργαλείο!

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Θέλεις μπλοκ με 25 φύλλα, επειδή το δίνεις ως διαφημιστικό στους πελάτες σου, με 50 φύλλα ή ακόμη και με 100 φύλλα; Μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Οι συνδυασμοί χρωμάτων, σχεδίων, μεγεθών και χαρτιών είναι στην κυριολεξία άπειροι. Θέλεις τα μπλοκ σου να είναι κολλητά ή προτιμάς να είναι διάτρητα με καρφίτσα; Μια ακόμη επιλογή βιβλιοδεσίας μπορεί να είναι το μεταλλικό σπιράλ.

Εμείς μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σου και να σου προσφέρουμε λύσεις στα μέτρα σου. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και σίγουρα θα βρούμε μια λύση για την επιχείρησή σου!

Μπλοκ σημειώσεων | Τρόποι παραγγελίας

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Η εξόφληση γίνεται μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

error: Content is protected!
Call Now Button