Υπηρεσίες » Μπλοκ σημειώσεων

Εξατομικευμένα μπλοκ σημειώσεων για κάθε χρήση

Λόγω των προδιαγραφών τους ως μπλοκ σημειώσεων θεωρούνται: τα δελτία παραγγελίας τεχνικών επαγγελμάτων (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κλπ), τα δελτία παραγγελίας εστίασης (όχι τα αυτοαντιγραφικά), τα διαφημιστικά μπλοκ εταιρειών και φυσικά τα συνταγολόγια των γιατρών.

Αν ασκείς ένα από τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με την παραπάνω λίστα τότε σίγουρα θα έχεις την προσωπική εμπειρία της καθημερινής ανάγκης ενός μπλοκ σημειώσεων. Και αν για έναν επαγγελματία το δελτίο παραγγελίας εμπνέει εμπιστοσύνη στον υποψήφιο πελάτη δείχνοντας επαγγελματισμό και οργάνωση, τότε τι θα πούμε για έναν γιατρό όπου το συνταγολόγιο για αυτόν είναι απαραίτητο εργαλείο!

Έχεις έτοιμο το δικό σου σχέδιο; Στείλε μας το αρχείο σου να το τυπώσουμε. Θέλεις να δημιουργήσει η ομάδα μας για σένα το δικό σου διαφημιστικό; Δώσε μας μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Πες μας τους στόχους σου και πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Η ομάδα μας θα ανταποκριθεί προσφέροντας εξατομικευμένη λύση εκτύπωσης που θα ωφελήσει την επιχείρησή σου.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Θέλεις μπλοκ με 25 φύλλα, επειδή το δίνεις ως διαφημιστικό στους πελάτες σου, με 50 φύλλα ή ακόμη και με 100 φύλλα; Μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Οι συνδυασμοί χρωμάτων, σχεδίων, μεγεθών και χαρτιών είναι στην κυριολεξία άπειροι. Θέλεις τα μπλοκ σου να είναι κολλητά ή προτιμάς να είναι διάτρητα με καρφίτσα; Μια ακόμη επιλογή βιβλιοδεσίας μπορεί να είναι το μεταλλικό σπιράλ.

Εμείς μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σου και να σου προσφέρουμε λύσεις στα μέτρα σου. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και σίγουρα θα βρούμε μια λύση για την επιχείρησή σου!

Μπλοκ σημειώσεων | Τρόποι παραγγελίας

Παραγγελία από το e-shop

Δημιουργήσαμε το e-shop για την άμεση εξυπηρέτηση όσων αναζητούν τυποποίηση σε δημοφιλή προϊόντα. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις κάρτες, αυτοκόλλητες ετικέτες και συνταγολόγια γιατρών, με δυνατότητα άμεσης παραγγελίας.

Πώς να παραγγείλεις:

  • Έχεις έτοιμη μακέτα;
    • Προχώρησε στην παραγγελία και ανέβασε (upload) το αρχείο σου στο ταμείο.
  • Θέλεις να σου φτιάξουμε μακέτα;
    • Κλικάρισε την αντίστοιχη επιλογή πριν βάλεις το προϊόν στο καλάθι.

Σε κάθε περίπτωση:

  • Μην ανησυχείς! Πριν από την εκτύπωση, θα λάβεις email με δείγμα για έγκριση.

Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button