Ζήτησε προσφορά!

Οι στόχοι της επιχείρησής σου και της καμπάνιας σου είναι μοναδικοί, η εκτύπωση που ζητάς περιέχει τα δικά σου «θέλω», στοιχεία της δικής σου φαντασίας. Το ίδιο και η κατά παραγγελία λύση εκτύπωσης που θέλουμε να σου προσφέρουμε. Αυτό σημαίνει ότι και η τιμή μας θα είναι επίσης ατομική. Γι’ αυτό, επικοινώνησε μαζί μας, ζήτησε προσφορά!

Δεν έχουμε ορίσει ελάχιστες ή μέγιστες ποσότητες, αλλά ανάλογα με την παραγγελία σου σε συμβουλεύουμε ποια είναι η ποσότητα όπου θα έχεις μια πιο συμφέρουσα τιμή μονάδας. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό;

Η εκτίμηση του κόστους παραγωγής είναι μια σύνθετη εργασία. Στο κόστος παραγωγής εκτός από το κόστος των πρώτων υλών και τα γενικά έξοδα που σχετίζονται με την παραγωγή ενός προϊόντος, συνυπολογίζονται και κάποιες «ανελαστικές» δαπάνες. Δηλαδή, σταθερά κόστη που δημιουργούνται ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγωγής. Για παράδειγμα, το δημιουργικό του εντύπου πρέπει οπωσδήποτε να γίνει και έχει συγκεκριμένο κόστος σε ώρες εργασίας, ανεξάρτητα από το αν τελικά τυπωθεί ένα αντίτυπο ή χιλιάδες. Ο χρόνος που χρειάζεται για να προετοιμαστεί, να σεταριστεί και να έρθει σε λειτουργία παραγωγής μια μηχανή είναι πάλι συγκεκριμένος, ανεξάρτητα από το αν τελικά η μηχανή τυπώσει λίγα φύλλα ή χρειαστεί να λειτουργήσει για κάποιες ώρες.
Αυξάνοντας λοιπόν την ποσότητα παραγωγής, οι «ανελαστικές» δαπάνες επιμερίζονται σε μεγαλύτερη ποσότητα και ως αποτέλεσμα η τιμή μονάδας μικραίνει.
Τώρα σε ποια ποσότητα ακριβώς αρχίζει να γίνεται συμφέρουσα η τιμή μονάδας, αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Γι’ αυτό και προτείνουμε να ζητήσεις προσφορά. Η ομάδα μας σε κάθε περίπτωση θα σου προτείνει κάθε εναλλακτική λύση ώστε να έχεις μια συμφέρουσα τελική τιμή.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Πες μας τους στόχους σου και πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Η ομάδα μας θα ανταποκριθεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης που θα ωφελήσουν την επιχείρησή σου.


Για να ολοκληρωθεί η αποστολή τα πεδία με αστερίσκο* πρέπει να συμπληρωθούν οπωσδήποτε.

Ενημερώσου για την Πολιτική απορρήτου που ακολουθούμε.

Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνεις να συνεργαστούμε!

error:
Scroll to Top
Call Now Button