Χάρτινα τυπωμένα σουπλά

Υπηρεσίες » Χάρτινα τυπωμένα σουπλά

Στόλισε τα τραπέζια σου με τυπωμένα σουπλά που εντυπωσιάζουν

Αναζητάς επαγγελματικής ποιότητας χάρτινα σουπλά που εντυπωσιάζουν με το στυλ και την ποικιλία τους; Είμαστε εδώ για να σου προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Τα σουπλά, μίας χρήσης, είναι διαθέσιμα σε διάφορα στιλ, μοτίβα και πλούσιες αποχρώσεις, προσαρμοσμένα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου. Είναι ιδανικά για εστιατόρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, καφετέριες, μπαρ, ταβέρνες ή ακόμα και για εκδηλώσεις όπως γάμοι, σεμινάρια και τα παρόμοια.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση ή εκδήλωση έχει διαφορετικές ανάγκες σε ποσότητες εκτύπωσης. Για την κάλυψη αυτών των αναγκών, προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές:

 • Μεγάλες ποσότητες εκτύπωσης: Αν χρειάζεσαι μεγάλες ποσότητες σουπλά για την επιχείρησή σου, μπορούμε να τυπώσουμε σε χαρτί γραφής 100γρ ευρωπαϊκό, που προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και ποιότητα εκτύπωσης.
 • Μικρές ποσότητες (γάμος, σεμινάριο κλπ): Αν επιθυμείς μικρή ποσότητα σουπλά ή μεγαλύτερη εξατομίκευση, μπορούμε να εκτυπώσουμε ψηφιακά σε χαρτί της επιλογής σου. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις τον τύπο χαρτιού που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και τις προτιμήσεις σου.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χαρτιών για να καλύψουμε κάθε επιλογή σου. Ειδικά χαρτιά προμηθευόμαστε από την εταιρεία «Χαρτιά Περράκης».

Επιπρόσθετες δυνατότητες επιλογής

 • Επιλογή εκτύπωσης με άοσμα μελάνια που εξασφαλίζουν την απόλυτη υγιεινή και ασφάλεια κατά τη χρήση των σουπλά, ενώ διατηρούν αναλλοίωτη τη μυρωδιά των φαγητών και των ποτών.
 • Επικάλυψη με προστατευτικό βερνίκι μηχανής πάνω στα σουπλά για να εξασφαλίσουμε την αντοχή τους στη χρήση και την αποφυγή γρήγορης φθοράς από υγρασία.

Χάρτινα τυπωμένα σουπλά | Τρόποι παραγγελίας

Παραγγελία από το e-shop

Δημιουργήσαμε το e-shop για την άμεση εξυπηρέτηση όσων αναζητούν τυποποίηση σε δημοφιλή προϊόντα. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις κάρτες, αυτοκόλλητες ετικέτες και συνταγολόγια γιατρών, με δυνατότητα άμεσης παραγγελίας.

Πώς να παραγγείλεις:

 • Έχεις έτοιμη μακέτα;
  • Προχώρησε στην παραγγελία και ανέβασε (upload) το αρχείο σου στο ταμείο.
 • Θέλεις να σου φτιάξουμε μακέτα;
  • Κλικάρισε την αντίστοιχη επιλογή πριν βάλεις το προϊόν στο καλάθι.

Σε κάθε περίπτωση:

 • Μην ανησυχείς! Πριν από την εκτύπωση, θα λάβεις email με δείγμα για έγκριση.

Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button