Υπηρεσίες » Ειδοποιητήρια πληρωμής

Ειδοποιητήρια πληρωμής: Πρόσθεσε σοβαρότητα στις οικονομικές συναλλαγές σου

Ειδοποιητήρια πληρωμής εταιρειών, ειδοποιητήρια κοινοχρήστων με διάτρητη απόδειξη, έντυπα ταχυπληρωμής για κάθε είδους λογαριασμό.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Τυπώνουμε τα ειδοποιητήρια σου με 1χρωμη, 2χρωμη ή έγχρωμη εκτύπωση και προσαρμόζουμε το λογότυπο, τα στοιχεία της εταιρείας σου ή τα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν.

Στα ειδοποιητήρια χρησιμοποιούμε χαρτί με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Το χαρτί θα πρέπει να περνά με επιτυχία όλα τα στάδια εκτύπωσης. Και την μηχανική καταπόνηση κατά την εκτύπωση offset, αλλά και την θερμική επιβάρυνση της τυπωμένης σελίδας από τον εκτυπωτή laser του πελάτη. Γι’ αυτό έχουμε επιλέξει να τυπώνουμε σε συγκεκριμένο λευκό χαρτί γραφής 90γρ με προδιαγραφές και για εκτύπωση laser.

Τέλος, ειδικά για τα έντυπα «ταχυπληρωμής», χρησιμοποιούμε χαρτί 100γρ σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ΕΛΤΑ.

Ειδοποιητήρια πληρωμής | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button