Αφίσες

Υπηρεσίες » Αφίσες

Τυπώνουμε συναισθήματα: Ο κόσμος της αφίσας

Οι αφίσες αποτελούν πολύ περισσότερα από ένα απλό κομμάτι χαρτιού με εκτυπωμένες εικόνες. Είναι το μέσο που σου επιτρέπει να εκφράσεις το μήνυμά σου, να δημιουργήσεις συναισθήματα και να προσελκύσεις την προσοχή του κοινού. Για αυτό και εμείς επειδή κατανοούμε πλήρως τη σημασία της αφίσας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εκτύπωσης.

Οι αφίσες μπορούν να αποτελέσουν έργα τέχνης που μετατρέπουν την ιδέα σου σε πραγματικότητα.

Αναζήτησε τις υπηρεσίες μας δημιουργίας αφισών για events, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και πολλές άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και ανακάλυψε πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να προβάλεις το μήνυμά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τεχνικές προδιαγραφές – Δυνατότητες επιλογών

Είμαστε απολύτως αντίθετοι με την αντιαισθητική αφισοκόλληση στο δρόμο. Επιλέξαμε λοιπόν να τυπώνουμε αφίσες μόνο σε διάσταση 33×48,7 cm. Πρόκειται για ένα ιδανικό μέγεθος σε προθήκες καταστημάτων, χώρους προσέλευσης κοινού και δημόσιους χώρους όπου η ανάρτηση αφισών είναι επιτρεπτή. Παράλληλα, διατηρούμε το οικολογικό μας αποτύπωμα στο ελάχιστο, παρέχοντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις.

Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας χαρτί velvet 150 γραμμαρίων, δημιουργούμε αφίσες που ξεχωρίζουν. Η υφή του χαρτιού σε συνδυασμό με τη ζωηρή γραφική απεικόνιση δίνουν ζωή σε κάθε ιδέα σας.

Αφίσες | Τρόποι παραγγελίας

Από το φυσικό μας κατάστημα
Αν το επιθυμείς και είναι αυτό εφικτό μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα. Εδώ θα δεις πολλά διαφορετικά σχέδια από ήδη τυπωμένες παραγγελίες, δείγματα χαρτιών και υλικών. Τέλος θα συζητήσεις με την έμπειρη ομάδα μας ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Χάρτης για να έρθεις στο χώρο μας.
Κλείσε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού

Παραγγελία μέσω internet.
Επειδή οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα, υλικά είναι κυριολεκτικά άπειρες, ζήτησε προσφορά. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δώσε μια σύντομη περιγραφή του τι θα ήθελες να κάνουμε για εσένα. Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Μετά την εκτύπωση την παραγγελία σου, ανάλογα με το βάρος της, μπορείς να την παραλάβεις με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με μεταφορική. Επιπλέον, η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω τραπέζης ή με χρωστική – πιστωτική κάρτα.

Επομένως, όποια και να είναι η επιλογή σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Call Now Button